Loopbaanadvies

Ben jij regisseur van je eigen loopbaan?

Vroeg of laat krijg je er mee te maken in je loopbaan. Je komt op een punt dat je werk een sleur wordt, geen uitdaging of kansen meer biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Of de organisatie waar je werkt verandert, er vindt een reorganisatie plaats. Gedwongen door de omstandigheden of niet, je kunt jezelf de volgende vragen stellen:

 • Benut ik mijn talenten nog optimaal?
 • Welke kant groei ik nu op?
 • Is dat ook waar ik uit wil komen?
 • Waar wil ik naar toe groeien?
 • Wat heb ik nodig om te groeien?
 • Hoe kan ik nog beter worden in wat ik goed kan?
 • Welke andere vaardigheden kan ik ontwikkelen om mijn talenten nog beter in te zetten?
 • Wil ik mijn talenten en vaardigheden nog langer bij mijn huidige werkgever inzetten of wordt het tijd om mij extern te gaan oriënteren?

Kortom: je zult keuzes moeten maken

Ik help je wanneer je moeite hebt met de keuze voor de volgende stap in je loopbaan, of het gevoel hebt vast te lopen in je huidige loopbaan. De grote hoeveelheid aan keuzes maken het soms lastig om je loopbaan vorm te geven. En ook de keuze om je bestaande loopbaan een andere richting te geven is niet gemakkelijk. Aan de hand van een loopbaantraject waarbij jouw interesses, persoonlijkheid, talenten en voorkeuren uitgelicht worden, ga ik samen met jou op zoek naar een baan die bij je past en je voldoening kan geven. Een loopbaanadvies blijft niet bij het uitlichten van je interesses en competenties. Als de koers die jij wilt varen eenmaal duidelijk is help ik je ook om de eerste stappen te zetten die nodig zijn om je doel te bereiken. Waar kun je de baan van je dromen vinden, welke competenties zul je nog bij moeten spijkeren of welke studie zou je kunnen doen om jouw loopbaan zo te laten lopen als jij wilt? Door samen met mij de antwoorden te vinden op al deze vragen word je regisseur van je eigen loopbaan!

Loopbaanadvies voor particulieren

De meeste loopbaanadviestrajecten worden vergoed door de werkgever. Ook particulieren die op eigen initiatief en voor eigen rekening een professioneel loopbaanadviestraject willen volgen, wil ik daar graag toe in staat stellen. Het is goed om in de huidige flexibele arbeidsmarkt zelf de regie te nemen over je eigen loopbaan en continue te werken aan employability. Zo blijf je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en word je minder afhankelijk van de werkgever.

Voor particuliere trajecten hanteer ik aangepaste prijzen vanaf € 795,00.

Tip: Loopbaanbegeleiding kon als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Met ingang van 1 maart 2022 wordt deze regeling vervangen door het STAP-budget wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Vanaf die datum kunnen werkenden en werkzoekenden een budget van € 1.000 per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. Meer informatie is te vinden op www.rijksoverheid.nl zoek op STAP-budget.

 

  Direct aanmelden

  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.