Workshop LinkedIn

Een baan vinden met behulp van LinkedIn

Duur: 2 dagdelen
Investering: € 195*
Aantal deelnemers: 4-6

 • Je zet LinkedIn doelgericht in bij het vinden van een nieuwe baan
 • Je creëert ‘warme ambassadeurs’ die zicht hebben op relevante vacatures
 • Je haalt maximaal resultaat uit jouw zakelijke netwerk

Wat leer je tijdens een Workshop LinkedIn?

 • Hoe ziet een goed zakelijk LinkedIn profiel eruit waarmee je gevonden wordt?
 • Eenvoudig in contact komen met potentiële werkgevers
 • Gebruik maken van de digitale kracht van LinkedIn voor een groot bereik
 • Optimale zichtbaarheid als expert/specialist binnen jouw vakgebied
 • Een LinkedIn strategie opstellen
 • Je vindbaarheid op LinkedIn vergroten
 • Verkrijgen van een grote kring ‘ambassadeurs’
 • De kracht ontdekken van een groot zakelijk netwerk op LinkedIn in combinatie met Jobmarketing

Voor wie is de Workshop LinkedIn?

Voor alle mensen die werk willen vinden. LinkedIn Workshop voor werkzoekenden. De meeste mensen hebben een profiel op LinkedIn omdat iedereen zegt dat dat goed is. Heel veel mensen weten echter niet hoe ze LinkedIn kunnen inzetten bij het vinden van een nieuwe baan. Om succesvol deel te nemen aan deze workshop is geen specifieke voorkennis vereist. Wat wel een vereiste is dat je je hebt aangemeld op LinkedIn. In de workshop gaan we nl. alle kennis meteen praktisch toepassen.

Wat houdt de Workshop LinkedIn precies in?

De workshop is verspreid over 2 dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel neem ik je mee naar de achtergronden van LinkedIn en maak ik je wegwijs. Hierna kun je thuis onmiddellijk aan de slag met alle tips om je profiel te optimaliseren. In het tweede dagdeel leer ik je hoe je een zakelijk netwerk van ‘warme ambassadeurs’ opbouwt en hoe je deze kunt inzetten bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

1-op-1 Maatwerk Workshop LinkedIn

Naast de reguliere workshop voor maximaal 6 deelnemers is het mogelijk om een 1-op-1 maatwerk workshop te volgen. Naast het opdoen van algemene basiskennis over LinkedIn gaan we heel specifiek aan de slag met jouw profiel en zoektocht op LinkedIn. Deze workshop bestaat ook uit 2 dagdelen en bedraagt € 295*.

Waar?

Zowel de LinkedIn Workshop voor werkzoekenden voor maximaal 6 deelnemers als de 1-op-1 LinkedIn Workshop voor het vinden van een nieuwe baan verzorg ik in Emmen en Groningen. Indien gewenst kunnen de workshops ook op locatie verzorgd worden waarbij rekening gehouden dient te worden met bijkomende reiskosten.

Ook na de LinkedIn Workshop voor werkzoekenden help ik je graag verder. De meeste cursisten gaan pas na de workshop, in hun eigen vertrouwde omgeving, echt actief aan de slag met LinkedIn. Op dat moment kunnen er vragen rijzen, waarvoor je mij (tot twee weken na de workshop) kunt bellen tijdens mijn loopbaanspreekuur. Meer informatie hierover vind je op deze site onder het kopje ‘Loopbaanspreekuur’.

Volg de LinkedIn Workshop voor werkzoekenden en vind een nieuwe baan!

* Alle prijzen zijn exclusief btw.

  Direct aanmelden  Trainingsdata  Upload je CV / andere bestanden


  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.